Nu Functioneaza Facebook / Mufa Sonda Marsarier - Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează.

Rețelele de socializare nu mai funcționează în toată lumea, inclusiv în românia. Probleme pentru whatsapp, facebook, messenger şi instagram. Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Reţelele de socializare instagram, facebook şi whatsapp au înregistrat, luni, 4 octombrie, .

Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. Blogu' lu' Paul: Slanic Moldova si Salina Tg. Ocna
Blogu' lu' Paul: Slanic Moldova si Salina Tg. Ocna from 2.bp.blogspot.com
Ulterior, au venit rapoarte similare . Utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, . Probleme mari cu platformele de socializare facebook și instagram. Probleme pentru whatsapp, facebook, messenger şi instagram. Nici aplicația de mesagerie whatsapp nu funcționează în acest moment. Facebook, whatsapp și instagram nu funcționează în românia. Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Aplicațiile nu mai funcționează global.

Serverele gigantului facebook au căzut luni, în jurul orei 16.50.

Ulterior, au venit rapoarte similare . Dacă nu funcționează ceva pe facebook sau crezi că există un bug, ne poți trimite un raport. Probleme pentru whatsapp, facebook, messenger şi instagram. Serverele gigantului facebook au căzut luni, în jurul orei 16.50. Reţelele de socializare instagram, facebook şi whatsapp au înregistrat, luni, 4 octombrie, . Probleme mari cu platformele de socializare facebook și instagram. Utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, . Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Nici aplicația de mesagerie whatsapp nu funcționează în acest moment. Facebook, whatsapp și instagram nu funcționează în românia. Facebook nu merge, de fapt nici instagram si nici whatsapp nu merg, colegul meu deja va tine la curent cu acest lucru, intre timp utilizat/. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. Probleme și întreruperi curente ale facebook.

Aplicațiile nu mai funcționează global. Dacă nu funcționează ceva pe facebook sau crezi că există un bug, ne poți trimite un raport. Probleme mari cu platformele de socializare facebook și instagram. Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Facebook, whatsapp și instagram nu funcționează în românia.

Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Blogu' lu' Paul: Slanic Moldova si Salina Tg. Ocna
Blogu' lu' Paul: Slanic Moldova si Salina Tg. Ocna from 2.bp.blogspot.com
Facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, . Utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, . Probleme și întreruperi curente ale facebook. Dacă nu funcționează ceva pe facebook sau crezi că există un bug, ne poți trimite un raport. Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Rețelele de socializare nu mai funcționează în toată lumea, inclusiv în românia. Facebook nu merge, de fapt nici instagram si nici whatsapp nu merg, colegul meu deja va tine la curent cu acest lucru, intre timp utilizat/. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni.

Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează.

Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Facebook, whatsapp și instagram nu funcționează în românia. Ulterior, au venit rapoarte similare . Rețelele de socializare nu mai funcționează în toată lumea, inclusiv în românia. Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, . Facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, . Serverele gigantului facebook au căzut luni, în jurul orei 16.50. Dacă nu funcționează ceva pe facebook sau crezi că există un bug, ne poți trimite un raport. Facebook nu merge, de fapt nici instagram si nici whatsapp nu merg, colegul meu deja va tine la curent cu acest lucru, intre timp utilizat/. Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Nici aplicația de mesagerie whatsapp nu funcționează în acest moment. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni.

Facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, . Nici aplicația de mesagerie whatsapp nu funcționează în acest moment. Probleme mari cu platformele de socializare facebook și instagram. Probleme pentru whatsapp, facebook, messenger şi instagram. Serverele gigantului facebook au căzut luni, în jurul orei 16.50.

Rețelele de socializare nu mai funcționează în toată lumea, inclusiv în românia. Nu mai functioneaza acceleratia
Nu mai functioneaza acceleratia from www.clubopel.com
Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Aplicațiile nu mai funcționează global. Reţelele de socializare instagram, facebook şi whatsapp au înregistrat, luni, 4 octombrie, . Facebook, whatsapp și instagram nu funcționează în românia. Dacă nu funcționează ceva pe facebook sau crezi că există un bug, ne poți trimite un raport. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. Nici aplicația de mesagerie whatsapp nu funcționează în acest moment. Facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, .

Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează.

Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Probleme mari cu platformele de socializare facebook și instagram. Facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, . Aplicațiile nu mai funcționează global. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. Reţelele de socializare instagram, facebook şi whatsapp au înregistrat, luni, 4 octombrie, . Utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, . Facebook, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Serverele gigantului facebook au căzut luni, în jurul orei 16.50. Probleme pentru whatsapp, facebook, messenger şi instagram. Probleme și întreruperi curente ale facebook. Dacă nu funcționează ceva pe facebook sau crezi că există un bug, ne poți trimite un raport.

Nu Functioneaza Facebook / Mufa Sonda Marsarier - Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează.. Probleme și întreruperi curente ale facebook. Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Probleme pentru whatsapp, facebook, messenger şi instagram. Reţelele de socializare facebook, messenger, whatsapp şi instagram nu funcţionează. Facebook, whatsapp și instagram nu funcționează în românia.